“Укрпошта” з наступного року не буде доставляти пенсії, якщо Кабінет Міністрів не виділить на це більше грошей. Тариф не змінювався останні 15 років. Гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський каже: владнати це питання є час до вересня, інформує “UA: Черкаси”.

Листоноша Людмила Ковтунець готується до обходу селом Благодатне Золотоніського району. Жінка працює три дні на тиждень: розносить пенсії, газети та різний крам.

– Беру дві пачки прального порошку (жінка замовляла), мильний засіб, мило, перець, цукерки, – розповідає вона.

Сумки з товаром вантажить на велосипед і вирушає в дорогу. За день відвідує до півсотні осіб. Працює Людмила із жовтня минулого року. Каже, що за цей час устигла з усіма потоваришувати.

Листоношу зустрічає 76-річна Марія Гусак. Сьогодні в Людмили вона придбала олію, пряники та пральний порошок. Та найбільше, каже, чекала на пенсію.

– Отримую. Та й борги роздам, на хліб та цукор. Добре, що своя криниця та хоч воду не купувати, – каже жінка.

Детальніше – у сюжеті.

"Укрпошта" з наступного року не буде доставляти пенсії

"Укрпошта" з наступного року не буде доставляти пенсії, якщо Кабінет Міністрів не виділить на це більше грошей. Тариф не змінювався останні 15 років. Гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський каже: владнати це питання є час до вересня. Чи готові пенсіонери отримувати кошти на картку – дізнавалася Тетяна Недбайло.https://ck.suspilne.media/

Geplaatst door UA: Черкаси op Vrijdag 19 juli 2019