У місті Сміла на Черкащині 15-річна жертва батька-педофіла спробувала накласти на себе руки після оприлюднення інформації.

Смілянські правоохоронці затримали 38-річного педофіла. До поліції звернулась 15-річна дівчина із шокуючою заявою: її власний батько протягом трьох років змушував роздягатися на камеру. За непослух бив. Про це повідомили у кіберполіції. У домашньому порно чоловік також змушував зніматися й свою дружину. Працівники Київського управління кіберполіції спільно із черкаськими правоохоронцями провели обшук в будинку сім’ї. На місці вилучили носії з відео порнографічного характеру. За фактом розбещення неповнолітньої смілянські слідчі відкрили кримінальну справу. Наразі тривають експертизи, після яких зловмиснику буде оголошено підозру.

“Деякі ЗМІ від самого початку поширили недостатньо достовірну інформацію, що школярку ґвалтували. Насправді підозрюваний займався сексом із дружиною на очах у неї. Свою доньку він не ґвалтувал, а змушував роздягатися і торкався інтимних місць. Знімав це все на відео”, – повідомили виданню “Вечірні Черкаси” у поліції.

Після того, як інформація поширилася у ЗМІ, школярці почали телефонувати знайомі. Для дитини це виявилося додатковим стресом. Зараз вона перебуває в одному із закладів під опікою соцслужб. Із нею працюють психологи.