У Долині Троянд на головній сцені свята до Дня Незалежності привітали переможців челенджу “Черкаси спортивна столиця”. Його напередодні у соціальних мережах організував заступник міського голови Юрій Ботнар, який є куратором спорту в місті. Він привітав черкасців та вручив подарунки переможцям.

“Звісно ми хотіли цього дня провести спортивне свято, подібне до тогорічного “Черкаського спортивного фестивалю”, але цього року, в зв’язку з карантинними обмеженнями, ми відмовились від цієї ідеї, та не відмовились від розвитку спорту”, – зазначив Юрій Ботнар.

Головний приз– велосипед, отримала активна учасниця челенджу Аліна, яка займається тайбо в черкаському клубі змішаних єдиноборств MMA GRIZZLY. Приз за найкреативніше відео – ящик із різними корисними дрібничками для занять спортом, отримав Павло, який займається теквондо.

blank

“На головній сцені свята, користуючись нагодою, я хотів би вручити переможцям призи, які підійдуть для будь-якого спорстмена. Я був вражений тим, яка в нас активна та спортивна молодь”, – звернувся до містян Ботнар.