У суботу збережеться ще досить тепла та без істотних опадів погода. Лише хмарність та посилений вітер вказуватимуть на наближення активного атмосферного фронту із заходу. Температура вночі 3-8º тепла, вдень 12-17º тепла. Повідомив головний синоптик області Віталій Постригань.

У неділю холодний атмосферний фронт відзначиться інтенсивними дощами, грозами і поривчастим вітром 15-20 м/с. Температурний фон знизиться на 3-5º, вночі до 2-7º, вдень до 10-15º тепла.

У  понеділок, 27 березня погоду нашого регіону формуватиме тепла частина активного циклону з південного заходу. Ненадовго стихне вітер, температура вночі 2-7º тепла, вдень проглядатиме сонце, яке підтримає денну температуру на рівні 9-14º тепла.

У вівторок, 28 березня внаслідок проходження холодного атмосферного фронту прогнозуються складні погодні умови: опади у вигляді снігу та мокрого снігу, рвучкий північний вітер небезпечних значень 15-20 м/с. Місцями по області можливе утворення тимчасового снігового покриву, висотою 2-3 см. Впродовж дня температура знизиться з 7-9º тепла до 0-2º тепла.

Після проходження атмосферного розділу, 29 березня відкриється доступ арктичному повітрю, похолодає до 0-5º морозу вночі та 1-6º тепла вдень.