Завтра, 31 липня, до Черкас знову планується візит президента Володимира Зеленського. Про це “Дзвін.media” стало відомо із власних джерел.

Причина візиту – представлення нового очільника області.

Утім, офіційної інформації на разі немає, як і відсутній на сайті президента указ про призначення голови Черкаської ОДА.

Зауважимо, що візит президента в Черкаси переносили чотири рази.

Нагадаємо також, що ще у червні президент подав, а Кабмін погодив кандидатуру Ігоря Юрійовича Шевченка на посаду голови Черкаської ОДА – черкаського бізнесмена із нерухомістю в Росії. Також відомо, що, імовірно, пан Шевченко свого часу змінив прізвище Кикоть на прізвище матері, оскільки начебто мав проблеми з законом через нібито заняття контрабандою.

Цікаво, місяць тому в країні розгорнувся скандал, коли Володимир Зеленський під час представлення голови Київської ОДА вигнав із зали засідань секретаря Бориспільської міської ради Ярослава Годунка за те, що той нібито раніше був засуджений за розбій.

“Вийди звідси, вийди, розбійник, Погано чуєш? Англійською – Exit. Йдіть. Та іди вже, господи. Ти точно не президент. Бо у президента немає криміналу. Іди гуляй, Господи”, – не добираючи слів виголосив президент опоненту.

Якщо все що говорять про Шевченка – правда, і його таки призначать на посаду, Зеленський вже матиме в своїй політичній “копілці” гучний прецедент вибіркової принциповості і наявності “кримінальних грішків” за своїми соратниками, ставши таким чином на крок ближче до ненависної йому команди “бариг” Порошенка, які так само дозволяли “своїм” все, а із “не своїх” вимагали дотримання закону.