Вона розриває тікток і стала популярною блогеркою. Показує реальне життя звичайного педагога і збирає мільйони переглядів та тисячі підписників. Вчителька з Черкас стала справжньою зіркою “Тіктоку”. Це зовсім не шкодить її роботі, а, навпаки, – допомагає популяризувати професію. Про що знімає відео та як до цього ставляться колеги й батьки дітей? Про вчителя-блогера далі розповідають “Подробиці“.

Штатив та телефон вчителька молодших класів Діана Сергіївна часто використовує на уроках. Знімає не лише себе, адже без атмосфери шкільних занять вчительський лайфстайл-блог неможливий. На невеликій перерві малеча обов’язково біля вчительки, аби подивитись, що ж там вийшло.

Розпочалось захоплення блогерством у 23-річної Діани Палаш із фарбування дошки. Її вчителька взялась чепурити до зустрічі зі своїм першим класом.

“Ось це те найперше відео, яке я знімала, воно потрапило в рекомендації, і от власне ця дошка, люди не знали, що вона фарбується. Для них це стало відкриттям.” – каже.

Відео зібрало вже понад 600 тисяч переглядів, за обліковим записом вчительки молодших класів стежать 30 тисяч підписників. На її сторінці і жарти про вчителювання, і класичні для цієї соцмережі відео з танцями.

Серед палких фанатів Діани Сергіївни – її учні. У кожного свої улюблені ролики.

Блогінг допомагає зруйнувати застарілий образ вчителя, переконана Діана Палаш. Сучасні педагоги мають право і на хобі, і на життя поза школою, і на соцмережі. Саме це й намагається показувати на своїй сторінці.

Нині, як і всі українці, Діана Палаш мріє про час, коли зможе зняти відео з першого уроку після нашої перемоги. А до того часу планує розвиватись і як педагог, і як блогер.