Співак Олег Винник, який здивував шанувальників брутальним образом, звичайно, не лишив фанів без подарунка у День всіх закоханих. Так, виконавець випустив первісну і раніше невідому версію своєї композиції “Роксолана”, пише ТСН.

“Ця пісня з’явилася 2005 року. Я довго експериментував над її аранжуванням. В результаті чого люди почули ремікс, а не оригінальний варіант. Усьому свій час. І саме сьогодні я представляю композицію “Роксолана” такою, якою вона народилася. Ідея, яка виникла більше десяти років тому, тільки тепер отримала реалізацію. Зізнатися, не люблю переробляти свої пісні. Але, мабуть так було визначено, щоб саме зараз я сповна відчув весь біль цієї композиції і показав її людям такою, якою вона планувалася спочатку. Для мене це важливо. У пісні дуже глибокий зміст”, – прокоментував артист.

Фанати оцінили сюрприз свого кумира. “Чарівний голос, золотий наш соловейко, дякую, подальших успіхів”, “Сильна пісня про нашу Роксолану, життєва пісня про наше життя! Дякую тобі!”, ” Пісня до сліз! Як мило! Дякую, дорогенький Олег!” – пишуть фани у коментарях під відео.