Російська музична група «МИР 519» запустила акцію під назвою “ВСЕММИР” з метою “закликати людей до мирного співіснування”. До проекту приєдналися багато зірок російської естради, серед яких прихильники політики президента РФ Володимира Путіна, повідомляє inforesist.org.

Разом з ними до так званої акції за мир приєднався популярний український співак Олег Винник. Відеоролик за його участю опублікувала група «МИР 519» на YouTube.

«Я не хочу, щоб батьки оплакували своїх дітей. Я не хочу, щоб молоді дружини ставали вдовами, і я не хочу, щоб страждали діти. Давайте не забувати, ми прийшли у цей світ, щоб навчитися любити, а не забирати життя один одного. Усім мир, всем мир», – говорить в ролику Винник.

Серед тих, хто приєднався до акції, російський журналіст Володимир Познер, співачка Валерія, продюсер Ігор Крутой, виконавці Дмитро Маліков і Володимир Пресняков, Денис Клявер, актори Нона Гришаєва, Максим Аверін та інші. Більшість з них публічно підтримували анексію Криму Росією, а Познер, Валерія і мати Преснякова внесені в базу «Миротворця».

На сайті проекту зазначається, що мета акції – закликати людей всього світу до «припинення воєн і протистоянь через різницю в політичних, релігійних та інших поглядах».

«Світ постійно готується до війни і є тільки одна сила здатна зупинити це божевілля… сила, дарована лише людині – слово!» – зазначено в повідомленні.