Протягом I півріччя 2024 року ТОВ «НВФ «Урожай» групи підприємств МХП перерахувало до бюджетів усіх рівнів 185,9 млн грн у вигляді податкових нарахувань, внесків і зборів. З них 118,6 млн грн надійшло до місцевих бюджетів громад присутності підприємства.

За I півріччя 2024 року підприємства компанії МХП перерахували до бюджетів усіх рівнів майже 3,7 млрд грн у вигляді податкових нарахувань, внесків і зборів.  Порівняно з I півріччям 2023 року обсяг податкових відрахувань збільшився на 40%. Слід зауважити, що загалом у попередньому 2023 році підприємства компанії МХП перерахували до бюджетів всіх рівнів понад 6 млрд грн.

Таким чином, вже кілька років поспіль МХП залишається лідером зі сплати податків в агросекторі. Попри всі виклики повномасштабної війни, МХП продовжує стабільно працювати та робити свій внесок у фінансову стійкість країни.

«Прозоро сплачуючи податки, ми інвестуємо у наше вільне майбутнє – допомагаємо силам оборони у боротьбі з ворогом і водночас даємо можливість громадам розвиватися, на місцевому рівні обираючи пріоритетні напрямки, а не чекаючи постійної допомоги від держави», – зауважує Олександр Воскобойнік, директор ТОВ «НВФ «Урожай».

Нагадаємо, потужності підприємства знаходяться на території Черкаської та Київської областей.