У п’ятницю, 5 жовтня ц.р., в ході апаратної наради з представниками структурних підрозділів виконавчого комітету Канівської міської ради за головування виконуючого обов’язки міського голови Сергія Ткаченка йшлося про впровадження в Каневі медичної реформи, зокрема, первинної ланки в системі медичних закладів. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Головний лікар Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Андрон поінформувала, що станом на сьогодні 60% жителів (або 26300 осіб) міста й району обрали своїх сімейних лікарів й уклали з ними електронні декларації.

– Серед канівських лікарів по кількості набраних пацієнтів лідирують: Тамара Сас, Любов Василенко, Василь Бучацький, Тамара Дмитренко. Варто зауважити, що більше 3 тис. пацієнтів система брати не дозволяє, – говорить В.Андрон. – Тому, якщо вже обрали лікаря – покваптеся.

Також головний лікар Канівського Центру ПМСД відзначила, що роботу з укладання електронних декларацій необхідно активізувати, щоб до нового року набрати максимум.