За добу 9 травня, на території області сталося 5 пожеж, причиною 3-х з них стала несправна електромережа. Усі пожеж були оперативно ліквідовані співробітниками Служби порятунку. Повідомляють в управлінні ДСНС Черкащини.

Так о 05:55 рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу житлового будинку у селі Новомайданецьке, Тальнівського району. Вогонь встиг знищити домашні речі та пошкодити стіни на площі 12 кв.м.

Цього ж дня о 18:50 у місті Городище, вогонь ще до прибуття на вулицю Громова рятувальників із 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини, пошкодив у житловому будинку пральну машину та стіни на площі 2 кв.м.

Вже 10 травня, у Жашкові рятувальники ліквідували пожежу, що сталася по провулку Боженка. Цього разу пожежа, що виникла через несправну електромережу встигла знищити надвірну споруду та кілька складометрів дров. Завдяки оперативності та професіоналізму рятувальників вогонь вдалося швидко ліквідувати та запобігти його поширенню на поруч розташовану господарчу будівлю.