Головне управління Національної поліції в Черкаській області відреагувало на ситуацію, яка сталась позавчора із викликом патрульних до нерухомого тіла на березі Дніпра. Нагадаємо, черкащанин побачив тіло і подзвонив на “102”. Утім, екіпаж приїхав лише після скандалу і повторного виклику, з автомобіля не вийшов і не пішов шукати непритомну людину, оскільки не побачив на місці заявника. Після розголосу навколо цього кричущого факту, начальник патрульної поліції звинуватив журналістів у брехні, а людину, що викликала поліцію, назвав “провокатором, що намагається підірвати імідж служби”.

“Головне управління Національної поліції в Черкаській області володіє даною інформацією, зареєстровано рапорт співробітника ГУНП про дану подію, – прокоментував “Дзвону” начальник сектору комунікації ГУНП в Черкаській області Дмитро Грищенко, – Проте Патрульна поліція Черкаської області не є структурним підрозділом ГУНП тому, ми не маємо законних підстав проводити службові розслідування відносно співробітників патрульної поліції Черкаської області. В зв’язку з цим дані матеріали направлено за належністю до патрульної поліції Черкаської області для проведення відповідної перевірки”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкащанин, який впіймав поліцейських на ігноруванні викликів, обурений звинуваченнями і погрозами

Сподіватись же, що сама патрульна поліція це службове розслідування проведе об’єктивно, – складно, адже на подібній службовій недбалості журналісти тільки нашого видання ловлять черкаських патрульних вдруге за півроку.