Працівники поліції докладають максимум зусиль, аби молодь якомога більше була обізнана в безпекових питаннях. Школярам  розповіли про неприпустимість жорстокої поведінки відносно інших дітей. Про це інформують у пресслужбі поліції області.

Для учнів дев’ятих класів Черкаської загальноосвітньої школи №25 правоохоронці провели лекційні заняття на тему булінгу та кібербулінгу в шкільному середовищі.

Лекторами виступили начальник Управління головної інспекції ГУНП в Черкаській області Тетяна Бондаренко, регіональна координаторка взаємодії з громадськістю Уповноваженого в Черкаській області Людмила Проценко та ювенальна поліцейська Юлія Яценко.

Працівники поліції показали підліткам пізнавальні мультфільми, аби вони знали, як захиститися від цькувань. Наголосили, що булінг є неприпустимим явищем у суспільстві та карається законом.

Поліцейські також звернули особливу увагу на кібербулінг, оскільки молодь проводить в соціальних мережах чимало вільного часу.

Школярі подякували співробітникам поліції за пізнавальні та корисні лекції.

«Навчати основних правил безпеки є нашим обов’язком. Адже ці знання на все життя. Тож ми продовжуємо й надалі навчати молоде покоління та проводити з ним профілактичну роботу», — сказала Тетяна Бондаренко.