Мешканці Черкас голосують за звільнення очільника «Черкаситеплокомуненерго» Павла Карася. Відповідну петицію було опубліковано на офіційному сайті Черкаської міської ради.

“Днями громадськість міста сколихнула і обурила новина: комунальне підприємство «Черкаситеплокомуненерго» за гроші містян орендувало своєму керівнику елітне нове авто з водієм. 400 тисяч гривень за рік оренди автомобіля «Mazda CX5» з водієм з кишень черкасців, які будуть сплачувати за тепло в своїх домівках. 400 тисяч, які місто має сплатити до кінця цього року – це цинічне знущання над людьми.

За ці гроші можна було придбати у власність підприємства нову тільки більш дешеву машину. За ці кошти можна було встановити лічильники тепла у школах і дитячих садочках, де їх немає. Але натомість ми маємо бути спокійними, що чиновник возитиме себе в комфорті й в дорогому автомобілі. Це справжня корупція. А призначати людину, яка вже піймалась на крадіжці, вдруге на цю ж посаду, – величезна помилка.

Громада Черкас вимагає відсторонити від посади керівника-корупціонера Павла Карася. Очолювати підприємство має людина, яка знається не на власному збагаченні, а на забезпеченні міста теплом.” – вважає автор петиції.