49-річний зловмисник біля зупинки громадського транспорту відібрав у місцевого жителя ланцюжок та перстень. Свідки події викликали поліцію. Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це інформують у пресслужбі поліції області.

Подія сталася 12 липня. Близько 13:30 години до поліції надійшло повідомлення про пограбування на вулиці Надпільній у Черкасах. Зловмисник скоїв напад на 44-річного черкащанина та відібрав у нього ланцюжок із перснем.

Поліцейські оперативно прибули на місце та потерпілий надав опис особи, яка здійснила грабіж і втікла у невідомому напрямку. Орієнтування надійшло всім екіпажам міста.

Невдовзі, під час пошуків, патрульні виявили та затримали чоловіка, схожого за описом. Потерпілий впізнав свої речі, які виявили у затриманого.

49-річного місцевого жителя помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі, під процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури, слідчими Черкаського райуправління поліції йому повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 10 років позбавлення волі.  Суд обрав підозрюваному запобіжний захід — тримання під вартою. Триває слідство.