Цього тижня в кінотеатрі “Україна” у Черкасах можна подивитись три фільми і три мультфільми. Про це інформують на сайті кінотеатру.

Фільм “Мадам Кліко”

blank

Барб-Ніколь Кліко сім років жила у щасливому шлюбі. Та коли її чоловік помер, вона не мала часу на горе — на її плечі упав величезний бізнес, що переживав ненайкращі часи. Барб-Ніколь вклала всю свою енергію та рішучість, щоб повернути славу імперії свого чоловіка та вписати своє ім’я в історію. Сьогодні, понад два століття потому, «Вдова Кліко» є особливою гостею на пишних зібраннях.

Мультфільм “Думками навиворіт 2”

blank

Продовження мультфільму від Disney та Pixar повертає глядачів у свідомість новоспеченої підлітки Райлі. Головна контора у голові дівчини зіштовхується з раптовим виселенням, щоб звільнити місце для чогось вкрай несподіваного: нових Емоцій! Радість, Печаль, Гнів, Страх та Відраза вже давно успішно працюють разом. Тому вони не знають, що відчувати, коли зʼявляється Тривожність. І, схоже, вона прийшла не сама.

Мультфільм “Нікчемний Я 4”

blank

Для Ґру та його дівчаток розпочинається новий етап життя, адже вони вітають нового члена сім’ї – Ґру молодшого, який точно знає, як насолити татові. Проте перед героями постає новий виклик у вигляді небезпечного супротивника, тож на родину чекає грандіозне протистояння сповнене гумору та неймовірних пригод!

Мультфільм “Загін супергероїв”

blank

Втративши суперздібності в битві з Планетою Ікс, супергерої збираються ра- зом – їм потрібно врятувати планету Сін від могутніх монстрів. Повернути свої надздібності та врятувати рідну планету можливо лише разом.

Фільм “Забери мене на місяць”

blank

Скарлетт Йоганссон і Ченнінґ Татум у гостросюжетній комедії, події якої розгортаються на тлі історичної посадки космічного корабля «Апполон-11» на Місяць. Коли імідж NASA майже зазнав краху, талановита маркетологиня Келлі Джонс розпочинає безпрецедентну промо-кампанію, щоб виправити ситуацію. Цим вона неабияк ускладнює роботу над висадкою усій команді NASA. Проте коли Білий Дім вирішує, що місія є надто важливою аби її провалити, Келлі доручають зняти фальшиве приземлення як запасний варіант. Безкомпромісна боротьба за першість розпочинається.

Фільм “Дедпул і Росомаха”

blank

Студія Marvel представляє свою найприкрішу помилку на сьогоднішній день – «Дедпул і Росомаха». Безпорадний Вейд Вілсон тяжко трудиться у цивільному житті. Його дні як найманця з гнучкими моральними орієнтирами Дедпула позаду. Коли його рідний світ стикається зі Среальною загрозою, Вейд неохоче знову вдягає костюм, як і значно більш неохочий… неохочіший? Найнеохочіший? Він повинен розвести упертого Росомаху на сек…Секундочку, ці синопсиси такі тупі…

Розклад сеансів на інші дні та анонси можна переглянути ТУТ.