Vogue Ukraine започатковує щорічну ініціативу Vogue Leaders, щоб вшанувати професіоналів у галузях мистецтва, дипломатії, освіти та громадського активізму, які визначають сьогодення країни та формують її майбутнє. Пише “Козацький край“.

У програмі заходу – виступи, панельні дискусії та змістовні розмови з визначними лідерами та лідерками креативних індустрій про нагальні виклики часу, з якими стикаються суспільство, бізнес та культура, а також про пошуки ефективних відповідей на них.

Серед спікерів є і дві черкащанки, заступниця міністра цифрової інтеграції з питань євроінтеграції Валерія Іонан та журналістка і волонтерка Вікторія Хамаза.

Під час події буде презентовано перше спеціалізоване друковане видання Vogue Leaders.

“Мета нової ініціативи Vogue Ukraine Leaders – надихати аудиторію на творення сильної креативної України та розширювати можливості тих хто вже є лідером або прагне ним стати. Випуском першого друкованого числа Vogue Ukraine Leaders ми започатковуємо традицію: щороку влітку український Vogue відзначатиме видатних творчих особистостей, які своєю діяльністю та творчістю впливають на суспільство, вражають масштабами мислення, задають тон і транслюють нові сенси для сталого розвитку й майбутнього України. Ми віримо в те, що саме креативні індустрії є потужним важелем впливу і драйвером розбудови кращого майбутнього нашої держави, тому розповідати історії їхніх найяскравіших представників – почесна місія і виклик для нашого видання”, – заявляють організатори.