Днями профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна разом із директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богданом Бєловим та начальницею управління гуманітарної політики Анна Гавриш передали школі нове сучасне спортивне обладнання.

Відтепер матеріально-технічна база спортивного закладу Веслування Черкас поповнилася таким інвентарем – весло для греблі на каное, рятувальні жилети, човнові мотори, човни надувні кільові та човен-байдарка. Таке спорядження допоможе вихованцям готуватися до майбутніх перемог на змаганнях різних рівнів.

Окрім того, в цьому році заплановано придбати для школи ще й тренажер для веслування на байдарці.

«Успіх дітей на різноманітних спортивних змаганнях залежить в першу чергу від якісного тренувального інвентарю. Тому ми, як влада, маємо подбати про комфортні та безпечні умови під час тренувань, а також сприяти розвитку та зростанню потенціалу наших спортсменів», – зазначила Анастасія Сергіївна.

Відзначимо, що в дитячо-юнацькій спортивній школі з веслування молодь має змогу тренуватися з таких видів спорту: веслування на байдарках та каное, академічне веслування.