Нещодавно з робочим візитом Бужанську та Тальнівську громади відвідали представники Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА та ULEAD з Європою в Черкаській області аби напрацювати напрямки міжмуніципального співробітництва у громадах Звенигородського району. Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА, пише “Шполяночка+“.

Під час спілкування з представниками Бужанської громади обговорили наступні напрямки співробітництва: співпраця щодо організації викладання предмету “Захист України” (підвезення та харчування учнів, заробітна плата для викладача); містобудування та архітектура; організація видачі документів (ID-картки, закордонні паспорти).

На зустрічі у Тальнівській громаді обговорили напрямки можливого співробітництва: підвезення учнів шкільними автобусами; туристичний напрямок; розвиток реабілітаційного центру в м. Звенигородка.

Окрім того, активізувалася робота над укладанням договорів співпраці між громадами Водяницькою, Шевченківською, Тальнівською, Звенигородською, Шполянською Звенигородського району та Буцькою громадою Уманського району для створення спільного туристичного маршруту, що об’єднає ці шість територій.