Минулого тижня Черкасами вихлюпнулась хвиля обурення щодо дій інспекторів ТЕЦ (Левченка О.П., Головченка В.І., Нерозняк С.О.), які нібито порушували пломби на лічильниках споживачів тепла, а потім”малювали” астрономічні штрафи, згодом пропонуючи домовитись “мирно” за третину суми готівкою і на руки.

Як повідомляє Черкаська ТЕЦ на своїй сторінці у “Фейсбук”, за даним фактом розпочато службову перевірку. На час проведення перевірки зазначених інспекторів ТЕЦ відсторонено від виконання службових обов’язків.

“Також для збору інформації з цього питання на Черкаській ТЕЦ відкрито телефонну лінію. У разі володіння Вами інформацією за фактом, вказаним у публікації, або про вчинення інших протиправних дій зі сторони інспекторів ТЕЦ, просимо повідомляти за номером телефону: +3 8 099 14 35 975. За даним номером з Вами буде спілкуватися голова правління ПРАТ «Черкаське хімволокно» Віктор Олексенко”, – йдеться в повідомленні.

Журналісти нашого видання зв’язались із ТЕЦ за вказаним телефоном, і нам повідомили, що нібито поки що на гарячу лінію звернулось небагато городян.

“Чому люди не звертаються в правоохоронні органи, якщо їх ошукали?” – звинувачують у “замовності” журналістів на ТЕЦ, наперед наполягаючи, що “ніхто ніяких пломб не зривав”.

Утім, при цьому там навіть не заперечують, що названа трійця працівників справді свого часу оскандалилась із подібними “викрутасами”, однак ще працюючи на “Черкасиобленерго”. За що і була звільнена.

Сподіваємось на ТЕЦ повідомлять про результати своєї перевірки, як обіцяють, хоча, з огляду на тон розмови із представником підприємства, навряд чи вона буде стовідсотково об’єктивною.