Комунальне підприємство «Управління ВКГ» щодня працює над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення нашого міста. По всьому місту аварійні бригади усувають пориви і витоки, а також ліквідують затори каналізації. Інформує пресслужба Канівської міської ради.

Так, у період з 21 квітня по 21 травня було виконано ряд робіт.

«Ліквідовано 16 пошкоджень на водопровідних мережах.

Прочищено 38 засмічень на каналізаційних мережах.

Здійснено мийку, чищення та хлорування резервуарів чистої води на насосній станції 206 Дивізії, в мікрорайоні Костянець, по вулицях: Московка, Монастирок, Підстінок, Ільєнка. Прохлоровані всі центральні водопровідні мережі міста – від насосної станції, що на 206 Дивізії до вул. Г Дніпра 49 і зупинки «Наша Ряба».

Завершені роботи з прокладання 90 м. трубопроводу по вул. Павла Гарячого.

Промито водопровідні мережі від іржавого осаду на вул. 206 Дивізії, вул. Енергетиків 4,6,8, вул. Героїв Дніпра, вул. Кошового, вул. Шевченка.

Введено в експлуатацію на літній період резервуар чистої води по вул. Бузницького.

В той же час диспетчери підприємства цілодобово контролюють роботу водяних, каналізаційних насосних станцій та глибоководних свердловин за допомогою системи телемоніторингу, а також продовжують приймати телефонні дзвінки зі зверненнями і скаргами абонентів та при необхідності надають консультації», – йдеться у повідомленні комунальників.