Найбагатшого черкаського політика, народного депутата Геннадія Бобова під час зустрічі з педагогами Корсунь-Шевченківського на відкритті освітянського музею у містечку охороняли декілька десятків правоохоронців.

Корсунські ветерани АТО, яких не пустили на зустріч з нардепом, влаштували обструкцію місцевому цукровому магнату. Адже вони його вважають замовником вбивства місцевого журналіста Василя Сергієнка, і на думку активістів, нардеп має відповідати перед судом, а не проводити передвиборчу кампанію.

– Сьогодні в Корсуні стартувала передвиборча агітація Геннадія Бобова. Відкривали освітянський музей в РЦДЮТ, який оплатив особисто місцевий феодал. На святкування запросили пенсіонерів-освітян та керівників освіти району. Перші не мають інтернету, і, здебільшого, не обізнані про те, що Бобов – рейдер і бандит. Другі – цілком обізнані, але мають “переламані хребти” радянською освітянською системою, яка так і не змінилась. Тому звичні гнутися під кожного грошового мішка.  Прикро, що частину порядних присутніх освітян використають в політичній агітації. Ми прийшли на захід невеликою компанією вояків, адже не було мети зірвати захід. Натомість, ми мали нагоду сказати в обличчя Бобову, що про нього думаємо, сподіваюся, наша позиція прозвучить і в ЗМІ. Охороняти від людей “народного” депутата зігнали кілька змін охорони з його підприємств, купу поліцейських і десяток особистих охоронців депутата. Наостанок, намагалися зупинити “царя” для розмови при виході, але він хутко зник в невідомому напрямку, винесений охоронцями, – розповів в коментарі “Дзвін.media” речник місцевої спілки воїнів АТО Олег Собченко про оскандалене відкриття музею.