Як повідомив очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець, питання захоплення рейдерами “Красногірського олійного заводу” було розглянуте на комісії Міністерства юстиції України. За результатами, комісією ухвалене попереднє рішення щодо скасування реєстраційних дій “нових власників”. Його вже підписав міністр юстиції Денис Малюська, зауважив очільник області.

– Як і обіцяв, тримаю на контролі ситуацію довкола заводу, – наголосив Ігор Табурець. – Справа рухається в законному руслі, як і має бути. Істина буде встановлена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Красногірський олійний завод” намагались рейдернути під надуманим приводом “боротьби з російським бізнесом”?

Як зазначив народний депутат України Віталій Войцехівський, це не просто скасування чергових незаконних реєстраційних дій чорного антидержавного реєстратора виконавчого комітету однієї з сільських рад Черкаського району щодо якогось пересічного підприємства, а повернення довіри до держави України. Адже підприємство працює за рахунок іноземних інвесторів.

За словами нардепа, на сайті Міністерства юстиції вже можна ознайомитися з наказом про задоволення скарги законних власників ТОВ “Красногірське”.

“Тож реєстратору Мошнівської сільської ради вже анулювали доступ до реєстру. З іншими “героями” процесу мають предметно працювати правоохоронні органи, аби більше нікому не спало на думку привласнювати чуже в незаконний спосіб.Де і ким би ви не були, колишнім поліцейським, чи діючим чиновником – рейдерство не пройде. Сьогодні від наших дій всередині країни, залежить довіра до Украни світової спільноти.” – написав у Фейсбуці Войцехівський.