Команда президента Петра Порошенка доживає свої останні дні при владі, а його кум – Юрій Луценко – позбувається опонентів.

Таку відповідь генпрокурору опублікувала прес-секретар екс-міністра оборони, кандидата у президенти Анатолія Гриценка на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Українська правда».

Нагадаємо, що на днях генпрокурор Юрій Луценко зробив гучну заяву про те, що ДБР займеться перевіркою діяльності всіх колишніх міністрів оборони та керівників Генштабу з 1991 до 2014 років, щоб визначити, хто з них став “генератором знищення військового потенціалу” української армії. Як приклад Луценко навів діяльність міністра оборони, а зараз кандидата у президенти, Анатолія Гриценка. На думку Луценка, саме з 2005 року, коли міністром був Гриценко, почався найбільший “розпродаж” військової техніки української армії.

“Заява Генерального прокурора, кума Президента Юрія Луценка, як і решта дій блазнів Банкової, говорить про те, що команда Порошенка доживає свої останні дні при владі.

Посіпаки Банкової бісяться, бо розуміють, що не виконали жодної обіцянки, яку давали на Майдані. За 5 років не посадили поплічників Януковича, не розслідували вбивство Небесноі Сотні”, – заявляє Гриценко.

За його словами, натомість кум Путіна Медведчук “зміг стати олігархом, заволодіти телеканалами, придворними експертами та лояльністю президента”.

“А кум Порошенка вислужується тим, що розправляється не з ворогами України, а з опонентами свого патрона – шляхом безглуздих і безпідставних звинувачень”, – заявив Гриценко, додавши, що Генпрокуратура так і не змогла довести до логічного завершення гучні “бурштинові” справи, справи “діамантових прокурорів”, розкрадання у ДФС та митниці. Натомість днями був знятий арешт з майна зрадника Захарченка.

Прикро спостерігати агонію брехунів влади і постійне бризкання жовчі на тих, хто відкрито докоряє їм у їхній ницості та неповазі до людей.

Анатолій Гриценко наголосив, що наразі Генеральна прокуратура і Державне бюро розслідувань підтвердили відсутність кримінальних правопорушень у його діяльності.