У Ватутіному вчора, 26 грудня, в останню путь провели військову Про це повідомляє офіційний сайт Ватутінської міської громади.

Траурний кортеж мешканці міста зустрічали живим коридором, з квітами, стоячи на колінах та з приспущеними Державними прапорами.

Наталія Степанівна Погрібна народилась 6 червня 1977 року в місті Ватутіне. Тут закінчила загальноосвітню школу №2, потім навчалась на курсах перукарів. Невеликий термін часу проживала і працювала в Тальному, потім знову повернулась в рідне місто. Народила трьох діток – двох синочків Ігоря і Костянтина та доньку Лізу, якій нині лише 10 рочків. Працювала на ТОВ “Комбінат баранкових виробів” та на інших підприємствах міста. Коли почалась повномасштабна війна разом із чоловіком Романом пішли захищати країну. Старший солдат Наталія Погрібна служила в 71-й бригаді військової частини ЗСУ. Мала позивний “Кукла”.

Воєнні реалії підірвали здоров’я Наталії. На початку грудня її стан різко погіршився. Лікарі відчайдушно боролись за життя захисниці. Вона перенесла три складні операції. Тимчасове покращення стану давало надію, але 24 грудня серце Наталії зупинилось.