Відомий журналіст із Черкас Валентин Чернявський знову взявся за старе: провокувати посадовців на незручні розмови. Як відомо, свого часу на черкаському телеканалі він знімав програму “Провокація”. Однак останні кілька років працює у столиці, тож місцеві чиновники втратили, так би мовити, пильність.

Цього разу журналіста надзвичайно зацікавила ситуація із дорогою орендою авто комунальним підприємством “Черкаситеплокомуненерго” для свого директора Павла Карася. Того нещодавно обікрали, відібравши два авта, тож йому конче необхідно було шукати транспортний засіб, адже мешкає посадовець у приміській Геронимівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покататись за 400 тисяч: директор “Черкаситеплокомуненерго” орендував авто за кошти черкащан

Найвигіднішим для Карася варіантом виявилась оренда підприємством для нього автомобіля Mazda СХ-5. А те, що на дорогий “членовоз” громада покладе 400 тисяч гривень на рік із бюджету КП, хвилювало, в очевидь, найменше.

Власне, це і довів Валентин Чернявський, зателефонувавши Павлу Карасю під виглядом менеджера автосалону недорогої китайської “Chery”.

Від імені китайського автопрому Чернявський запропонував Карасю набагато дешевший варіант, аніж той, який він має зараз.

“У нас оренда авто буде значно дешевшою”, – наголосив журналіст.

“Мене не цікавить Chery”, – кілька разів відрізав Карась.

Та воно і зрозуміло, бо понти дорожчі, тим більше, коли платиш ти за них не з власної кишені.

Відео розмови Чернявський виклав на своїй сторінці у “Фейсбук”.

Geplaatst door Валентин Чернявский op Dinsdag 9 oktober 2018