Без економії на комфорті. Постраждалий від збройного нападу й викрадення двох автівок депутат Черкаської міськради від ВО “ЧЕРКАЩАНИ” Павло Карась не ходитиме на роботу пішки. Напередодні комунальне підприємство “Черкаситеплокомуненерго”, яке той очолює, винайняло своєму керівнику дороге авто. Річна оренда Mazda СХ-5 обійдеться черкасцям в 400 тисяч гривень. Про це повідомляє видання “Кропива”.

Інформація про закупівлю послуги “Прокат пасажирських транспортних засобів із водієм” була оприлюднена на сайті “Прозорро”. Послуга надаватиметься з 20 вересня 2018 року по 19 вересня 2019. Оплата за неї, згідно з договором, має бути здійснена наперед – до кінця поточного року. Так, у щомісячному розрахунку, черкасці, сплачуючи за послуги з теплопостачання, платитимуть за оренду автівки для Карася – трохи більше 33 тисяч на місяць. Нині очільник “Черкаситеплокомуненерго” вже обкатує обнову.

Mazda СХ-5 2018 року випуску у базовій комплектації в салоні коштує 705 тис. грн., а за 400 тисяч, які комунальне підприємство сплатить за річну оренду, можна було придбати на баланс нову RENAULT DUSTER.

Нагадаємо, в ніч з 28 на 29 серпня до будинку Павла Карася у Геронимівці увірвалисьозброєні невідомі в масках. Ті, за словами “ЧЕРКАЩАНИНа”, погрожували йому та застосовували фізичну силу. А на останок ще й пограбували, серед іншого – викрали з двору два автомобілі: NISSAN X-TRAIL та Mitsubishi Lancer X. Знайти їх поліції досі не вдалося.