Вишкіл «Коло Яру» спрямований на активну молодь Черкас, що прагне розвивати лідерські навички та зміцнювати командний дух. Це також стане унікальною можливістю поринути в атмосферу національної свідомості та загартувати свій дух. Організували його фахівці відділу молоді та національно-патріотичного виховання управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики.

Відбудеться вишкіл з 12 по 15 вересня в урочищі Холодний Яр, де понад 30 юнаків та дівчат не лише зможуть випробувати себе у різних завданнях та квестах, але й візьмуть участь у цікавих гутірках з історії та психології.

Додамо, що Холодний Яр з його історичною спадщиною стане ідеальним місцем для того, щоб учасники краще зрозуміли свою історію, здобули нові знання і відчули силу єдності української нації.

Цей табір проводиться вперше і програма заходу розроблена таким чином, щоб учасники розвивали почуття відповідальності, підтримували один одного в командній роботі та вчилися шанувати своє коріння.

Перед початком вишколу «Коло Яру» заступниця міського голови Анастасія Чубіна разом із директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богданом Бєловимта начальницею управління гуманітарної політики Анною Гавриш побажали успіху та продуктивного перебування всім учасникам. Вони висловили впевненість, що цей вишкіл стане місцем, де молодь зможе знайти нових друзів, зміцнити свій дух та отримати незабутні враження від активного відпочинку на природі.