Нещодавно працівники Уманського відділу поліції спільно зі службою у справах дітей Уманської райдержадміністрації виявили в одному з сіл Уманщини сім’ю, у якій мати трьох дітей не виконує покладені на неї батьківські обов’язки належним чином. Зазначена родина перебуває на обліку як сім’я, що опинилася у складних життєвих обставинах. Пише сайт міста Умані.

Перевірку проводила старший інспектор з ювенальної превенції Уманського районного відділу поліції Ліна Паламарчук спільно із начальником служби в справах дітей Уманської РДА.

На момент візиту перевіряючих осіб мати була п’яна. Діти виглядали неохайно, а умови їх проживання були дуже незадовільними.

Як зазначається на сторінці ювенальної превенції Черкащини, на горе-матір було складено адміністративні матеріали.

Старший інспектор ювенальної превенції Уманського районного відділу поліції спільно із дільничним офіцером поліції Уманського районного відділу поліції перевірили ще одну сім’ю з села на Уманщині. Багатодітна родина також опинилася в складних життєвих обставинах.

«Матері було наголошено про відповідальність за неналежне виконання покладених на неї батьківських обов’язків щодо її дітей», ― зазначили у ювенальній превенції Черкащини.