Сьогодні у приміщенні  Черкаського регіонального центру підвищення кваліфікації (Політпросвіта) відкрили ще один центр вакцинації від коронавірусу. Він став найбільшим в області, адже за один день у ньому можуть вакцинуватись біля тисячі черкащан.

Перевірити роботу центру та поспілкуватися з лікарями прийшли голова Черкаської ОДА Олександр Скічко, голова обласної ради Анатолій Підгорний та перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко.

blank

За словами очільника Черкаської ОДА Олександр Скічка, сьогодні в області відкривають п’ять нових центрів, з них два – у Черкасах. Щеплення у новому центрі проводять вакциною Moderna.

“Центр може приймати до тисячі людей, але якщо на вихідних буде велика кількість бажаючих, якщо будуть черги, ми можемо його розширити. Якщо буде необхідність ми готові відкривати і нові центри.” – зазначив Скічко.

Він також повідомив, що вакцинацією охоплена вся область. Центри вакцинації є у кожній ОТГ. Крім того працюють мобільні бригади, що можуть виїжджати до найвіддаленіших сіл.

blank

“У Черкасах це вже четвертий пункт вакцинації. Дякую голові Черкаської ОДА та голові обласної ради за те, що ми разом боремся з цією складною хворобою. І я думаю що цей рік має бути роком перемоги над коронавірусом. Хочу звернутись до черкащан щоб приходили вакцинуватися, вакцина якісна, відгуки про Modernа у спеціалістів позитивні”, – пояснив перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко.

blank

blank

Працбватиме новий центр вакцинації за адресою  вул. Байди Вишневецького, 17. Час роботи із 9:00 до 18:00.