Українська поп-зірка родом з Черкащини – Олег Винник – розповів у коментарі “Вікнам”, чому взяв участь у скандальному флешмобі російських зірок, серед яких є й такі, що підтримують політику Путіна щодо України та анексію Криму. Нагадаємо, російська музична група “МИР 519” запустила акцію під назвою “ВСЕММИР” з метою “закликати людей до мирного співіснування”. Через участь у проекті Олега Винника навіть внесли до бази сайту “Миротворець”, куди вносять сепаратистів та антиукраїнських діячів.

“Мені образливо, як люди реагують на цей вчинок”, – заявив Винник, наголосивши, що брав участь виключно у флешмобі до Всесвітнього дня миру і повного переліку учасників не знав.

“Що стосується використання мого відео у кліпі, то я про це не знаю, ні з ким про це не домовлявся, і мене використали в цьому без мого відома”, – додав співак.

До слова, в проекті також взяли участь і світові зірки – францужанка Мірей Матьє та грузинка Тамара Ґварцителлі.

“Коли ми робимо акцент на протиставленні Росія – Україна, то це заважає справам мирним. Сьогодні ми маємо думати про мир, а не шукати якісь підводні камені й засуджувати когось. Важливо лише те, що ти чиниш, і, в першу чергу, ми маємо звертати увагу на те, як ти дієш. Що ж до питання Криму, то, можливо, сьогодні, на те, що ми маємо це велике горе, треба дивитися по-іншому. Я не буду нічого ділити і казати, чий Крим. Мені здається, сьогодні про це вже не варто говорити, бо це вже нічого не дає, коли ти кричиш – “Наш Крим!”, а він насправді не наш. Є факт, і самим криком ми нічого не вирішуємо. І якщо бути відвертими, то за Крим не загинув жоден солдат. Що дорожче, Крим? Донбас? Чи Україна? Чому ми ставимо акценти на якісь речі? Я не вважаю, що Крим забрали, і він дорожчий за все інше, за життя і долі десятків тисяч українців, які загинули в цій незрозумілій війні, якій кінця немає”,- прокоментував Винник.

На останок співак запевнив, що концертів у Росії давати не збирається.

Однак журналісти нагадали, що під час окупації Криму від вогнепального поранення в серце загинув український військовий – Сергій Кокурін.

Чому Олег Винник взяв участь у російському флешмобі

Ніно, не з тими ти п'єш вино! Олег Винник взяв участь у російському флешмобі Усім мир. Серед відомих артистів є російські виконавці, які підтримали анексію Криму. Як серед них опинився український поп-виконавець – ексклюзивно для Вікон Олег Винник розповів нашій Emma Antonyuk

Geplaatst door Вікна-новини op Vrijdag 27 september 2019