Lexus RZ 450e — ще одна електрична модель в лінійці японського бренду, побудована на платформі eTNGA, створеної спеціально для автомобілів з нульовим рівнем викидів. У той же час це комфортабельний позашляховик з розкішним характером, який виділяється серед своїх конкурентів у класі за технологіями та стилем.

«RZ був розроблений, щоб створити унікальний електромобіль Lexus, який безпечний, виготовлений з найкращих матеріалів і приносить задоволення від керування. Згідно з нашим баченням, ми використовуємо електрифіковані технології для покращення продуктивності автомобіля, щоб майбутні покоління могли продовжувати насолоджуватися водінням», – сказав головний інженер Такаші Ватанабе.

Новий Lexus RZ був розроблений відповідно до принципів бренду, щоб поєднати спортивну динаміку водіння з найвищим рівнем майстерності. Бренд використав свій великий досвід у виробництві електрифікованих транспортних засобів, щоб поєднати переваги акумуляторного електромобіля з унікальним стилем водіння Lexus.

Важлива інформація:

  1. У Лексус RZ 450e використовуються два електродвигуни потужністю 204 к. с. і 109 к. с., а сумарна потужність становить 313 к. с.
  2. Автомобіль розганяється до 100 км/год за 5,6 секунди, а розганяється на максимальній швидкості 160 км/год.
  3. Автомобіль має акумулятори ємністю 71,4 кВт·год, споживання електроенергії — приблизно 18 кВт·год/100 км, запас ходу — понад 400 км.
  4. Передові технології забезпечують керованість і продуктивність, що відповідають концепції Lexus Driving Signature.
  5. Lexus e-Axle для кожної осі з інноваційним приводом DIRECT4, який контролює передачу крутного моменту та крен кузова під час прискорення та гальмування.
  6. Lexus скористався можливостями нової платформи для електрокарів, зберігши при цьому характерні форми.

Lexus RZ 450e, можливо, не перша повністю електрична модель від люксового бренду Toyota Group, але вона все одно заслуговує на те, щоб називатися першопрохідцем. Чому? Тому що на відміну від Lexus UX, який пропонується з 2021 року (доступний як бензиновий UX 200, гібридний UX 250h або електричний UX 300e), цей автомобіль був побудований з нуля виключно як повністю електричний і ніколи не матиме аналога з двигуном внутрішнього згоряння.

Стильний та швидкий на дорогах

Лексус RZ450e – це модний позашляховик, стиль якого, як і належить Lexus, поєднує в собі спортивні та футуристичні риси. Це відбувається завдяки різким лініям, круто заломленому лобовому склу, а також потужній радіаторній решітці або яскравим ребрам на передньому бампері.

Крім того, відсутність потужного двигуна внутрішнього згоряння дозволила опустити капот, і це додає кузову стрункості. Цей образ контрастує з розширеними колісними арками, які додають автомобілю м’язистості.

Якщо вас цікавить новий Lexus RZ 450e – детальну інформацію про нього та його комплектацію, ви можете отримати зв’язавшись з нашими консультантами. Хороша команда — це запорука успіху бізнесу! Наші фахівці є справжньою гордістю компанії. Професійний сервіс, кваліфікаційна допомога у підборі, гарантія якості, можливість тест-драйву – все це пропонує офіційне представництво. Менеджери дадуть кожному клієнту вичерпну інформацію щодо комплектації та особливостей кожної моделі.

*реклама