Сьогодні з нагоди Дня охорони праці голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук відвідав Жашківський район електричних мереж. В рамках робочого візиту Олег Григорович познайомився та поспілкувався з трудовим колективом. Повідомляють у прес-службі Товариства.

Голова правління перевірив стан справ у районі електромереж, оглянув техніку, приміщення і обладнання. Дізнався, які є нагальні потреби та гарантував забезпечення необхідними матеріалами до кінця жовтня для проведення ремонту в приміщеннях, які постраждали від пожежі, та доручив директору РЕМ завершити відповідні роботи до кінця листопада. Розповів про теперішній стан справ у ПАТ «Черкасиобленерго» та обговорив перспективи розвитку Товариства. Велику увагу приділив питанням покращення умов праці кожного працівника.

blank

– Просто по-людськи хочу подякувати всім, хто працює в компанії, підтримує стабільну роботу нашого Товариства та не покинув колектив в складні часи. Нам і зараз не легко, у нас залишається борг більше 650 млн грн перед ДП «Енергоринок», який ми сплачуємо по 35 млн грн щомісяця. І це окрім платежів за поточну куповану електроенергію. Але в той же час завдяки нашій спільній ефективній роботі майже весь поточний рік Товариство працює за 100% алгоритмом. Авансовий платіж буде виплачено 19 жовтня. Також для наших працівників закуплено зимовий спецодяг. Кожен з вас важливий для Товариства, і від роботи кожного залежить наш спільний результат. Тому дякую вам за сумлінну працю. Вірю, що все буде добре, – наголосив Олег Самчук.

blank

Також голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» подякував керівнику та працівникам Жашківського РЕМ, які оперативно провели ремонтно-будівельні роботи по заміні покрівлі на будівлі Черкаського міського РЕМ та відзначив їх преміями.

blank

Крім того, користуючись нагодою, Олег Самчук привітав усіх присутніх з майбутніми святами – Днем захисника України і Покрови Пресвятої Богородиці та побажав енергетикам мирного неба над головою та родинної злагоди.