Андрій Шляма у Канівській філії ПАТ «Черкасиобленерго» працює майже 14 років. Свою трудову діяльність на підприємстві спершу розпочав водієм, після 4-ох років трудових буднів отримав посаду водія-електромонтера, яку обіймає понині.

– За освітою я столяр. У Канівську філію потрапив випадково, була вільна вакансія водія, вирішив спробувати, колектив приємний був, от і вирішив залишитися працювати, – говорить водій-електромонтер Канівської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Андрій Шляма.

blank Андрій Шляма переможець XX ювілейної обласної Спартакіади ПАТ «Черкасиобленерго» з гирьового спорту. Участь у змаганнях бере з моменту працевлаштування. Спочатку було багатоборство. Потому почав пробувати свої сили з гирьового спорту.

Цьогоріч вкотре підтвердив свою міць – отримавши 1 місце з цього виду спорту. Перемогу здобув не випадково. Чоловік більше 25 років професійно займається пауерліфтингом. Має спортивне звання майстра спорту України.

– Все почалося з молодості. Тоді всі качалися, от і я вирішив спробувати. Почало виходити, сподобалося. І от уже із 1996 року регулярно відвідую спортзал. Аби постійно бути у формі займаюся тричі на тиждень. Тренування можуть тривати від 1,5 до 2,5 годин. Також обов’язково дотримуюся спеціального харчування, – говорить Андрій Шляма.

blank Крім участі у змаганнях Товариства Андрій – постійний учасник обласних та всеукраїнських змагань з пауерліфтингу. Так, нещодавно змагався за першість на Кубку України, де не залишив жодних шансів своїм суперникам, і став чемпіоном змагань.

– Хочу подякувати керівництву ПАТ «Черкасиобленерго» за постійну підтримку як у виробничих процесах, так і в спортивному дозвіллі. Особливу увагу наш керівник Самчук Олег Григорович приділяє проведенню різноманітних змагань, відвідин цікавих місць по Україні. Де ми тільки не бували: об’їздили і Черкаську область, і Україну, такого раніше не було, – підсумовує водій-електромонтер Канівської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Андрій Шляма.

blankНа досягнутому Андрій Шляма не зупинився. Він продовжив щоденно активно тренуватися, адже попереду на нього чекали чергові змагання – Чемпіонат Євразії з пауерліфтингу. На них Андрій вкотре підтвердив свою міць. У категорії ветерани з жиму лежачи йому не знайшлося рівних і він став чемпіоном змагань, вижавши 205 кілограм. Крім цього під час змагань Андрій виконав норматив майстра спорту міжнародного класу.

blankЧемпіонат проходив у Києві. Конкуренція була серйозна. Участь у змаганнях брали силачі з України, Грузії, Єгипту та Ірану.

blankКолектив ПАТ «Черкасиобленерго» вітає Андрія з черговою тріумфальною перемогою та бажає подальших успіхів у спорті та житті.