“Будь-якому гніву є розумні межі! Те, що сьогодні на мітингу Петра Порошенко в Черкасах зробили представники “Національного корпусу”- неприпустимо!” – так  на сутички в Черкасах відреагував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“Праведний гнів щодо корупційного злочину справедливий, але чи може він породжувати інші злочинні дії? Очевидно, ні. Очевидно, що багато серед агресивно налаштованих юнаків хотіли хардкору, а не справедливості і законності. Не буде ні розуміння першопричини обурення скандалом, ні поблажливості до бойових заслуг – так поводитися не можна – порушено кримінальне провадження – ті, хто переступив межу, повинні понести покарання”, – наголосив Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Нацкорпус” влаштував криваву бійку з поліцією у центрі Черкас. Поліція застосувала сльозогінний газ (Відео)

Він також додав, що виборний період – це змагання аргументів та подання позицій – а не змагання куркулів, посатанілих глоток і сльозогінного газу, схем-сіток і взаємної підлості.

“Прошу справжніх патріотів думати про країну, а не розкручувати спіраль ненависті і хаосу, яка руйнує країну не менше, ніж корупція, проти якої ви справедливо протестуєте”, – додав міністр.