Підозрюваному у педофілії прокурору з Черкас 17 жовтня у Печерському районному суді міста Києва обрали запобіжний захід — він перебуватиме під вартою. Про це Суспільному повідомили в пресслужбі Офісу генпрокурора.

Працівника черкаської обласної прокуратури затримали у Черкасах ввечері 16 жовтня за підозрою у педофілії. 17 жовтня прокурори Генеральної інспекції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 155, ч. 1 ст. 156, ч. 3 ст. 156-1 Кримінального кодексу України.

Цього ж дня до Печерського районного суду м. Києва внесли клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення альтернативи.

“Слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва повністю задовольнив клопотання прокурора та обрав підозрюваному безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб”, — розповіли в пресслужбі.

Також в правоохоронних органах повідомили імʼя підозрюваного — йдеться про Сергія Гармаша.

Сергій Гармаш – начальник відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідування Черкаської обласної прокуратури. Одружений та має доньку.