Фігурант, якому вже були оголошені підозри за хуліганство та вимагання, вчинені групою осіб, судом обраний запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою, також підозрюється у  незаконному зберіганні зброї та наркотиків (ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України). Інформують у пресслужбі поліції області.

Раніше за місцем мешкання фігуранта пройшли обшуки. За результатами слідчих дій була вилучена зброя та наркотичні засоби, і слідством, під процесуальним керівництвом Смілянської окружної прокуратури, додатково були внесені відомості до ЄРДР.

Нагадаємо, за результатами комплексу розшукових заходів правоохоронці затримали підозрюваного у побитті ветерана війни та вимаганні від нього коштів у Смілі на Черкащині. 28-річний чоловік переховувався від органів слідства в одному з готелів на території Черкащини.

Також повідомлено про підозру у хуліганстві ще двом співучасникам побиття, батьку першого фігуранта та місцевому мешканцю (ч. 2 ст. 296 КК України). Слідство триває.