Поліцейські Звенигородки та Золотоноші задокументували факти збуту наркотиків. Ділків затримали у процесуальному порядку, відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі їм повідомлено про підозру. Інформують у пресслужбі поліції області.

Реалізовуючи оперативну інформацію, слідчо-оперативні групи під процесуальним керівництвом Золотоніської та Звенигородської окружних прокуратур викрили двох чоловіків, які збували наркотичні засоби.

Так, у Золотоноші під час продажу пігулок “Метафіну” затримали 35-річного місцевого жителя. У Звенигородці безпосередньо під час збуту пігулок “Метадону” затримали 42-річного жителя.

Слідчі вилучили у порушників заборонені речовини та направили їх на експертизи до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Фігурантам кримінальних проваджень слідчі повідомили про підозри за ч. 1 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Наразі тривають слідчі дії.