Конфлікт, який закінчився вбивством, між двома товаришами розпочався під час застілля. Один чоловік завдав іншому ударів по голові кулаками. Від отриманих травм потерпілий помер. Про це розповіли у пресслужбі поліції області.

29 серпня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Головківка за місцем проживання виявили мертвим 58-річного місцевого жителя з чисельними травмами голови. Для з’ясування обставин на місце події виїхали співробітники Черкаського райуправління поліції.

Правоохоронці провели невідкладні оперативно-розшукові заходи, за результатами яких встановили, що під час розпивання алкоголю в помешканні потерпілого, між 58-річним господарем та 53-річним гостем виникла суперечка. Унаслідок конфлікту та бійки, чоловік завдав товаришу декілька ударів кулаками по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень останній помер.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі, під процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.