Рейтинг обмінників криптовалют на Листопад 2023

ТОП 7 обмінників криптовалют за листопад 2023 року, які пропонують швидкий, вигідний та безпечний обмін криптовалют

Криптовалюта – це цифрові активи, які активно використовуються для торгівлі, оплати товарів та послуг, а також для збереження заощаджень. Стрімкий розвиток криптовалютного ринку сприяє тому, що стає дедалі менше противників цифрової валюти.

Все це свідчить про те, що криптовалютний ринок лише розвивається. Але ті, хто тільки робить перші кроки в криптовалютній індустрії, не можуть вибрати відповідний сервіс для покупки криптовалюти. На основі даних моніторингового сервісу Scanbit та рейтингів Мета та Мінфін ми відібрали ТОП 7 надійних, безпечних та вигідних обмінників за листопад 2023 року.

Changeit

Changeit – онлайн обмінник від українських розробників, який розпочав свою діяльність у 2018 році та продовжує стрімко розвиватися. Розробили зручний та зрозумілий офіційний сайт, а також є програма для комфортного обміну за допомогою смартфона або планшета. Приймає картки всіх банків України, пропонуючи найвигідніші умови у національній валюті.

Максимально спрощено процедуру обміну в кілька кліків. Не потрібно проходити реєстрацію та верифікацію. Поки що доступно 6 валют: Bitcoin, Etherium, Tether, Litecoin, Dogecoin, Dash, але список стабільно поповнюється новими криптовалютами. Комісія фіксована – 4%. Додаткових платежів немає.

Має достатні резерви монет для здійснення великих угод. Використовуються передові технології для надійного захисту платіжної та особистої інформації користувачів. Надійна служба підтримки.

AnyExchange

AnyExchange – український сервіс для обміну криптовалюти, який пропонує своїм клієнтам вигідний курс та низькі комісії. Працює з усіма популярними платіжними системами, зокрема українськими банківськими картками. Має інтуїтивний і зручний інтерфейс, тому підходить для новачків.

Необов’язково проходити процедуру реєстрації та верифікації. Для зареєстрованих користувачів передбачена вигідна бонусна та реферальна програма. Комісія одразу включена до курсу, тому бачитимете точну суму, яку повинні заплатити або отримаєте. Курс змінюється як реального часу, орієнтуючись на великі криптовалютні біржі.

Є можливість проведення обміну за готівку. Офіси знаходяться у багатьох великих містах України. Порадує користувача широкий вибір валютних пар, а також великі резерви в усіх напрямках. Працює кваліфікована служба підтримки, яка допоможе оперативно вирішити проблеми, які виникли.

FinProstir

FinProstir – відносно молодий, але комфортний та вигідний сервіс для обміну криптовалюти в режимі онлайн та офлайн. Операції з готівкою можна проводити безпосередньо в офісі компанії, розташованому в центрі Києва. Також є представництва у всіх великих містах України та 20 країнах світу.

Незалежно від способу обміну, пропонує вигідний курс валют і низькі комісії при проведенні операцій. Сайт зручний і простий, тому навіть новачок у сфері криптовалюту без проблем зможе здійснити обмін. Важливо те, що продаж та купівля криптовалюти за готівку відбувається максимально відкрито – при особистій зустрічі в офісі з представником компанії без необхідності відправляти криптовалюту або гроші заздалегідь.

Це підтверджує чесність та безпеку. Є розділ FAQ, де можна отримати відповіді на всі запитання. А також є компетентна служба підтримки, яка допомагає вирішити проблеми, що виникли.

LetsExchange.io

LetsExchange.io – це надійний та безпечний сервіс для обміну криптовалют, який пропонує вигідні умови обміну без реєстрації та верифікації. Представники сервісу зробили все можливе, щоб клієнт не мав жодних обмежень і складнощів.

Для обміну доступно понад 3900 монет, тому кожен знайде відповідну криптовалюту для себе. Також доступно понад 60 фіатних валют, що робить його мультивалютним онлайн обмінником. Автоматична процедура обміну забезпечує високу швидкість фінансових операцій. Має простий і зручний інтерфейс, з яким розбереться кожен користувач.

Інтегрована технологія SmartRate, завдяки якій клієнту буде запропоновано найбільш вигідний курс. Щоб не втрачати прибутку на волатильності ринку, передбачено функцію «Фіксований курс». Використовується технологія шифрування, SSL та захист від атак хакерів, тому всі дані надійно захищені.

100btc

100btc – відомий серед криптовалютних трейдерів онлайн обмінник, який працює в Україні, Казахстані, ОАЕ та на Кіпрі. Пропонує вигідний курс для обміну всіх популярних токенів – понад 30 криптовалют. Можна проводити операції з використанням гривні, долара та казахстанського тенге.

Доступний обмін не тільки в режимі онлайн, а й офлайн – видача готівки через офлайн-офіси партнерів. По всіх валютних парах великі резерви, завдяки чому сервіс буде актуальним під час проведення великих операцій. Для проведення обміну не потрібно реєструватись або проходити верифікацію. Зручний і простий інтерфейс, завдяки чому не буде складнощів при обміні.

Комісія низька та одразу включена в курс, тому ви відразу бачитимете точну суму. Працює цілодобова служба підтримки, яка допомагає оперативно вирішувати будь-які складнощі при обміні криптовалюти.

Bitcoin24

Bitcoin24 – онлайн обмінник криптовалют, який розпочав діяльність ще у 2016 році. Відмінною рисою є низький мінімальний ліміт – 2500 гривень. Вигідний курс у всіх напрямках, а також низька комісія, якщо порівнювати з конкурентами.

Комісія стягується лише за введення коштів під час використання фіату, а криптовалюта ним не оподатковується. Для зручності користувачів розробники сайту впровадили систему Приват24 та LiqPay, завдяки чому обмін буде максимально швидким та комфортним. Інтерфейс сайту простий і не викликає жодних труднощів під час проведення обміну, зможе розібратися навіть новачок.

Недоліком є невеликий запас резервів. Для проведення обміну необов’язково проходити процедуру реєстрації та верифікації, потрібно лише ввести адресу електронної пошти та інформацію про картку для оплати.

Coin24

Coin24 – популярний та вигідний онлайн обмінник криптовалют, який розпочав роботу у 2018 році. Популярності сприяло тому, що на сервісі представлений широкий вибір платіжних систем та банківських карток для проведення операцій з криптовалютою, що розширює можливості користувача.

Представлено понад 20 різних монет, включаючи найпопулярніші: Bitcoin, Etherium, Tether. Є можливість проведення обміну не лише онлайн, а й офлайн в Україні, Чехії, Польщі, Грузії та на Кіпрі. Має простий і зрозумілий інтерфейс, який не викликає ніяких труднощів. Низька комісія, яка стягується виключно під час використання фіатних засобів.

Для обміну криптовалюти необхідно проходити процедуру реєстрації, але вона є максимально простою. Верифікація не потрібна.

На які метрики слід спиратися при виборі обмінника

Якщо ви хочете додатково перевірити представлені сервіси або самостійно вибрати відповідний обмінник, потрібно орієнтуватися на такі критерії:

  • Курс. Основний параметр, що визначає прибуток. Звертайте увагу не лише на курс, а й додаткові платежі, які можуть нівелювати вигоду курсу.
  • Комісія. У середньому комісія в онлайн-обміннику – від 2% до 4%. Є сервіси з прихованою комісією, тож будьте уважні.
  • Надійність. Зверніть увагу на резерви, відвідуваність, тривалість роботи, кваліфікацію служби підтримки, що продемонструє вам надійність сервісу.
  • Простота обміну. Є послуги, які вимагають реєстрацію та верифікацію для обміну – це незручно, якщо ви не часто користуєтеся обмінниками.
  • Ліміти. Мінімальний та максимальний ліміт для обміну має відповідати вашим цілям.
  • Резерви. Деякі онлайн обмінники володіють невеликими резервами, тому може фізичних не вистачити монет для здійснення обміну при великих угодах.
  • Вибір валют. Вибирайте сервіс, на якому є всі криптовалюти, з якими ви плануєте працювати, щоб уникнути реєстрації на кількох сайтах.
  • Інтерфейс. Онлайн обмінник має бути не тільки вигідним, але й зручним, щоб при обміні не виникало труднощів.
  • Відгуки. На сторонніх ресурсах оцініть відгуки від реальних користувачів, щоб побачити реальну ситуацію щодо діяльності компанії.
  • Безпека та анонімність. Відповідальні обмінники гарантують повну безпеку користувачів та не передають інформацію третім особам.

Якщо враховувати ці критерії, ви можете вибрати онлайн обмінник, який буде відповідати всім цілям та побажанням, в тому числі вигідній купівлі/продажі криптовалюти.