Якісне технічне обслуговування та своєчасна заміна деталей суттєво збільшують термін експлуатації легкових та вантажних авто. Приватні транспортні засоби, комерційні автомобілі та спеціалізована техніка мають ретельно оглядатися та ремонтуватися для запобігання аварійним ситуаціям. Вибір СТО для діагностики та технічного обслуговування власного або робочого автомобіля є важливою справою. Сучасне обладнання та кваліфіковані майстри сервісів AVTIVNA дозволяють бути впевненими у безпеці свого авто, його швидкому відновленні та адекватних цінах послуг.

Сервіс AVTIVNA у Львові – кваліфіковані спеціалісти та якісний результат

Для планового технічного обслуговування та ремонтних робіт будь-якої складності можна звернутись в автосервіс у Львові. СТО належить до всеукраїнської мережі спеціалізованих сервісів AVTIVNA, яке надає послуги з ремонту, відновлення та заміни:

  • турбокомпресорів та турбін;
  • бензинових та дизельних двигунів;
  • паливних насосів високого тиску, форсунок і фільтрів;
  • рульових рейок, стійок амортизаторів і датчиків;
  • сажових фільтрів;
  • сальників, пружин, кілець та інших розхідників.

В автосервісі Автівна можна виконати заправку та ремонт автомобільних кондиціонерів, вакуумування системи кондиціювання, відкачування фреону та води, закачування холодоагенту, заміну компресорної оливи.

Конвеєрний метод та майстерні

Автосервіс AVTIVNA обладнаний власними стендами та верстатами для виконання робіт конвеєрним методом, надійного ремонту та реставрації агрегатів автомобіля. Спеціалісти СТО виконують повний спектр робіт з перевірки герметичності вузлів та деталей, їх зварювання, шліфування, напилення та очищення.

Власні майстерні та досвідчені фахівці дають можливість сервісному центру Автівна робити всі операції в одному місці, не передаючи деталі посередникам. Гарний список перевірених постачальників дозволяє тримати в наявності великий асортимент запчастин, олив, фільтрів та датчиків, а в разі необхідності – оперативно замовляти їх за найкращими цінами.

Переваги AVTIVNA у Львові

СТО AVTIVNA у Львові – це гарантована якість найскладніших робіт, поточного та капітального ремонту будь-якого вузла автомобіля. Спеціалісти сервісу здійснюють повноцінну діагностику за допомогою інноваційного устаткування та комп’ютерних систем, надають замовнику повний звіт про проведені роботи.

В Автівна заплановані маніпуляції завжди обговорюються з власником авто. СТО не надає зайвих послуг, не здійснює заміну деталей, які не мають дефектів. Спеціалісти автосервісу піклуються не лише про авто, але й про бюджет замовника. Якщо є можливість реставрувати турбіну, головки блоку циліндру чи компресор, не витрачаючи зайвих коштів на повну заміну, фахівці сервісу запропонують оптимальний варіант, який підійде кошторису.

AVTIVNA співпрацює з юридичними особами, в тому числі платниками ПДВ, надає розстрочку та акти виконаних робіт. З Автівна будь-який ремонт авто буде виконаний оперативно та вигідно.