Цього тижня в кінотеатрі “Україна” у Черкасах можна подивитись три фільми і два мультфільми. Про це інформують на сайті кінотеатру.

Фільм “Смерчі”

blank

Продюсери стрічок «Cвіт Юрського періоду», «Джейсон Борн» та «Індіана Джонс» випускають фільм «Смерчі» – сучасну версію блокбастера 1996 року «Смерч». Кейт Купер (Дейзі Едґар-Джонс) – колишня мисливиця за смерчами. Її переслідують спогади з минулого про катастрофічну зустріч з торнадо під час навчання в коледжі. Зараз Кейт живе у Нью-Йорку в цілковитій безпеці і вивчає моделі торнадо лише на моніторах компʼютерів. Якось її друг Хаві (Ентоні Рамос) заманює дівчину назад на відкриті рівнини, щоб випробувати нову революційну систему стеження за торнадо. Там Кейт знайомиться з Тайлером Овенсом (Ґлен Павелл), чарівною і безрозсудною суперзіркою соціальних мереж. Разом зі своєю невгамовною командою Тайлер показує підписникам пригоди мисливців за смерчами. І що небезпечніші погоні, то краще. Коли сезон смерчів посилюється, зʼявляються жахливі явища, небачені раніше. Опинившись на шляху кількох штормових систем, що насуваються на центральну Оклахому, Кейт, Тайлер та їхні команди змушені боротися за власні життя.

Мультфільм “Думками навиворіт 2”

blank

Продовження мультфільму від Disney та Pixar повертає глядачів у свідомість новоспеченої підлітки Райлі. Головна контора у голові дівчини зіштовхується з раптовим виселенням, щоб звільнити місце для чогось вкрай несподіваного: нових Емоцій! Радість, Печаль, Гнів, Страх та Відраза вже давно успішно працюють разом. Тому вони не знають, що відчувати, коли зʼявляється Тривожність. І, схоже, вона прийшла не сама.

Мультфільм “Нікчемний Я 4”

blank

Для Ґру та його дівчаток розпочинається новий етап життя, адже вони вітають нового члена сім’ї – Ґру молодшого, який точно знає, як насолити татові. Проте перед героями постає новий виклик у вигляді небезпечного супротивника, тож на родину чекає грандіозне протистояння сповнене гумору та неймовірних пригод! Адаптовано для осіб з порушенням зору та слуху

Фільм “МАХХХІН”

blank

Максін Мінкс (Мія Гот) – зірка фільмів для дорослих і починаюча акторка великого кіно, нарешті близька до успіху в Голлівуді. Проте, загадковий вбивця на прізвисько “Нічний ловець” переслідує молодих акторок по всьому Лос-Анджелесу та залишає кривавий слід, чим загрожує викрити зловісне минуле Максін. Хто ж її переслідує і як далеко вона готова піти, щоб назавжди поховати свої таємниці та врятувати кар’єру?

Фільм “Забери мене на місяць”

blank

Скарлетт Йоганссон і Ченнінґ Татум у гостросюжетній комедії, події якої розгортаються на тлі історичної посадки космічного корабля «Апполон-11» на Місяць. Коли імідж NASA майже зазнав краху, талановита маркетологиня Келлі Джонс розпочинає безпрецедентну промо-кампанію, щоб виправити ситуацію. Цим вона неабияк ускладнює роботу над висадкою усій команді NASA. Проте коли Білий Дім вирішує, що місія є надто важливою аби її провалити, Келлі доручають зняти фальшиве приземлення як запасний варіант. Безкомпромісна боротьба за першість розпочинається.

Розклад сеансів на інші дні та анонси можна переглянути ТУТ.