Черкаську ОДА може очолити Ігор Юрійович Шевченко – бізнесмен із нерухомістю в Росії. Декларація кандидата на посаду подана ним вчора, 25 червня, пише сайт 18000.

Шевченко декларує будинок, квартиру, нежитлову будівлю і дві земельні ділянки в Черкасах. Він має квартиру в Росії, набуту в липні 2017 року, а також частину нежитлового приміщення і земельної ділянки в Росії, що набуті у червні 2017 року. Цими об’єктами він володіє спільно із ставропольськими бізнесменами Андрієм Лунєвим та Михайлом Арзімановим.

Також Шевченко декларує вантажні автомобілі та три легкові. Зокрема, вартість AUDI Q7 оцінює в 2 мільйони гривень.

Шевченко є власником ТОВ «Легкий експорт плюс» та «Hermes – Shevchenko Igor», що зареєстрована в італійському місті Ріміні.

Зазначимо, що до кінця минулого року власником юридичної особи «Легкий експорт плюс» був Борис Лебедцов. Скандальний черкаський підприємець, який свого часу «світився» в історії із можливою забудовою Соснівки.

За 2018 рік він отримав дохід від підприємницької діяльності у 838 754 гривень. У готівці зберігає більше ніж півмільйона євро.

Нагадаємо, 24 червня президент звільнив голову Черкаської ОДА Олександра Вельбівця.Його обов’язки нині покладені на першого заступника Тараса Висоцького.