У ПАТ “Черкасиобленерго” звертаються до споживачів із проханням вчасно сплачувати за отримані послуги.

З метою стабільної роботи Товариства та забезпечення надійного і якісного електропостачання ПАТ “Черкасиобленерго” переконливо просить усіх споживачів поставитися з особливою відповідальністю до виконання своїх обов’язків, зокрема в частині повної та своєчасної оплати за спожиту електроенергію.

В іншому випадку ПАТ “Черкасиобленерго” зобов’язане і буде змушене діяти в межах чинного законодавства та припиняти електропостачання на об’єкти споживачів-боржників.

Нагадуємо, ПАТ “Черкасиобленерго” має зобов’язання по сплаті боргу в ДП “Енергоринок” по 35 млн грн щомісяця. Невиконання цих зобов’язань призведе до дестабілізації у роботі Товаристві.

Тому просимо з розумінням поставитися до ситуації, що склалася в ПАТ “Черкасиобленерго”, та вчасно виконувати свої зобов’язання.

На 01 липня 2018 року найбільшу заборгованість за спожиту активну електричну енергію допустили наступні підприємства та організації:

Окремо просимо підприємства сфери житлово-комунального господарства вжити всіх можливих заходів щодо оплати спожитої електричної енергії та, у разі потреби, звертатися до своїх міських та районних рад, місцевих органів самоврядування щодо виділення коштів для погашення заборгованості.