На судовому засіданні 15 жовтня при розгляді клопотання екс-очільниці ПАТ “Черкасиобленерго” Світлани Кузьмінської її адвокат заявив про відкликання клопотання про зняття заборони внесення змін в державні реєстри щодо енергетичного підприємства. Це означає, що бізнеследі, яка наразі перебуває під слідством, передумала претендувати на повернення у крісло керівника обленерго.

З чим це пов’язано, ми  дізнавались у керівника юридичного відділу “Черкасиобленерго” Віктора Овсієнка. Він скептично сприймає дії Світлани Кузьмінської і прогнозує нові аналогічні спроби колишнього керівника затягувати слідство у кримінальній справі про розтрату близько 150 мільйонів гривень майна енергетичного підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники “Черкасиобленерго” і активісти через Кузьмінську пікетували Соснівський суд

 – Заявник відмовився від свого ж клопотання. Виникає питання, навіщо тоді було звертатись з таким клопотанням до суду? Думаю, цілком можливо припускати, що від Світлани Кузьмінської можуть подаватись нові подібні клопотання.

blank

Нагадаємо, під час управління компанією колишньою т.в.о. голови правління ПАТ “Черкасиобленерго” Світланою Кузьмінською, протягом 2015-2016 років на підприємстві виникли колосальні борги і фактично повний колапс. Працівникам не виплачувалась зарплата. Вийти на більш-менш стабільну роботу підприємству вдалося лише минулого року, коли Кузьмінську і її бізнес-партнерів вдалося відсторонити від керівництва підприємством. Зараз Світлана Кузьмінська під слідством і обвинувачується  у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем. ПАТ “Черкасиобленерго” через суд екс-очільниці обленерго виставили рахунок у понад 150 мільйонів гривень збитків за розпродаж за заниженими цінами майна підприємства.