Українські технології, українські комплектувальні, українська якість. Очільник області Ігор Табурець побував на потужностях черкаського виробника сонцезахисних систем MANEZH та поспілкувався з командою.

На виробництві виготовляють перголи, жалюзі, штори для терас, фасадів будівель і просторів. Майже всі комплектувальні тут – українського виробництва. На ринку – уже понад 25 років. Мають тисячі втілених проєктів.

– Мав нагоду поспілкуватися з командою черкаського виробника сонцезахисних систем MANEZH не лише у форматі наших бізнес-зустрічей, а й безпосередньо на виробництві, – зауважив Ігор Табурець. – Тут націлені на інноваційні технічні рішення. Уже запатентували унікальні виробничі рішення та головне – з гордістю кажуть: «Працюємо в Україні і для українців».

Між тим, не оминули увагою питання ринку праці та браку кадрів. На підприємстві готові працевлаштовувати наших ветеранів і ветеранок. Пропонують навчання та роботу в команді.

– Спілкуючись із нашими виробниками, вкотре чую про брак кадрів, потреба ще дужче загострилася з початком повномасштабної війни, – додав керманич області. – Для нас важливо на рівні області підтримувати та втілювати дієві практики повернення до цивільного життя наших захисників і захисниць. Зокрема, через роботу. І підтримка та ініціативність бізнесу в цьому питанні – неоціненні. Усі в плюсі, коли «Зроблено в Україні».