Нещодавно вихованці Тальнівського будинку дітей та юнацтва взяли участь у щорічному обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея». Про це пише видання «Всті Черкащини».

– Для участі в конкурсі кожен учасник створив два малюнки. На першому, діти відобразили птахів або ссавців, які мешкають на території регіону. Це могло бути зображення лисиці, зайця, яструба чи інших тварин, які звично спостерігаються в природних умовах місцевості. На другому малюнку вихованці показали представників різних зоогеографічних областей світу. Це могло бути зображення екзотичних тварин, таких як жираф, кенгуру, пінгвін та інші. Цей підхід дав можливість дітям познайомитися з різноманітністю тваринного світу та розширити свої знання про фауну інших регіонів Участь у конкурсі взяло 5 вихованок зразкової студії «Берегиня», нашої філії, – розповідає керівниця Тальнівського БДЮ Тетяна Чмига.

blank

Ярослава Карман, учениця місцевого економіко-математичного ліцею виграла перше місце. Марина Андрюшко та Маргарита Михайлова, учениці санаторної школи здобули другі місця. Вікторія Завірюха, учениця Тальнівського ліцею, отримала теж друге місце. Маргарита Резніченко учениця санаторної школи посіла третє місце.

– У своїх роботах гуртківці проявили художній смак, творчу майстерність та відобразили свою любов і небайдужість до тварин. Щиро вітаємо наших переможців, які долучились до конкурсу. Наші діти дивовижні, прекрасні і по своєму індивідуальні. Наш заклад пишається такими юними талантами, – додає Тетяна Іванівна.