Очільнику департаменту інспектування Черкаської міської ради Станіславу Коломійцю знову погрожують спалити автівку. Причина – знесення незаконно встановленого МАФу бівля одного із корпусів ЧНУ. Про це Коломієць написав на Фейсбуці.

blank

“Демонтуємо незаконні тимчасові споруди біля будівлі номер 24 по вулиці Дашковича. Так званий власник, в оточенні своїх посіпак і тітуханів (на другому фото) грубить інспекторам, вириває з рук папери, погрожує спалити нам автівки.

На місце прибула слідчо-оперативна група, фіксують всі деталі. Також прибули представники адміністрації ЧНУ, «дозволом» яких намагались прикритись горе-підприємці. Вони повністю заперечують, що погоджували постійне розміщення двох споруд на території університету. Змерзлі тітушки барикадуються в середині кіоску, що підлягає демонтажу.

blank

Це якщо коротко. За кадром залишались купа лайки, погрози, нецензурні вислови, спроби провокацій…

Хочеться обійтись без жорстких протистоянь, не люблю цього. Та, здається, власники МАФів налаштовані діяти, як бандити. Наша і поліції відповідь на це буде адекватна.” – зазначив головний інспектор Черкас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гламурний герой: як інспектор з Києва влаштував комунальне шоу з переодяганням

blank

blank