Відмінність у ціні — не єдина різниця між фенами. На відміну від побутових, професійні моделі використовуються для сушіння і укладання волосся в спеціалізованих салонах. Вони мають більшу потужність, кількість швидкостей, температурних режимів, можуть працювати тривалий час без зупинки.

Під час створення такої продукції виробники застосовують інновації. Як наслідок, на укладання волосся йде мінімум часу і воно не псується, виглядає доглянутим. Функція іонізації зменшує статичну електрику, запобігає заплутуванню. Вбудований термозахист вимикає прилад, якщо він досягнув заданої температури.

Чи можна користуватися професійним феном у домашніх умовах? Звісно можна. Пропонуємо розглянути характеристики кількох кращих професійних моделей 2024 року, які чудово підійдуть як для салону, так і для дому.

Babyliss 6000E

Прилад обладнано цифровим двигуном потужністю 2200 Вт. Він скорочує час висушування волосся на 30%.

Прилад має також два режими потужності, турборежим для максимально швидкого висушування волосся та холодне обдування, яке сприяє закріпленню готової зачіски. Функція іонізації робить кучеряве волосся гладким, слухняним і блискучим. Можливість регулювати температуру дає змогу використовувати фен навіть для тонких ослаблених пасом.

Dyson Supersonic HD07

blank

Прилад має три режими швидкості: стандартне, швидке висушування волосся та укладання. Чотири ступені нагрівання дають змогу вибрати варіант залежно від типу і стану пасом, здійснюваної процедури:

  • 100 °C — швидке висушування волосся та укладання;
  • 80 °C — стандартне;
  • 60 °C — дбайливе;
  • 28 °C — потік прохолодного повітря.

Технологія Air Multiplier для швидкого проведення укладання забезпечує регульований та інтенсивний повітряний потік. Вмонтований підсилювач робить його втричі інтенсивнішим.

Фен комплектується набором магнітних насадок. Магніти сприяють міцному закріпленню і запобігають ненавмисному зняттю насадки під час експлуатації приладу.

Valera Swiss Nano4ever eQ RC D

Тривалий термін експлуатації фену, надійну роботу і швидке висушування волосся забезпечує цифровий двигун BLDC-ENDURO-X потужністю 2200 Вт. Різні варіанти укладання створюються із допомогою повітряного потоку 93м3/годину. Опція іонізації робить волосся гладким і сяючим, знімає із нього статичну електрику.

Для укладання пасом виробник створив шість режимів температури й різні швидкості. Фіксація укладання відбувається завдяки потоку холодного повітря.

Фен комплектується насадкою-концентратором для створення точної укладки й дифузором, який надає волоссю природного об’єму. TOUCH ME — інноваційна насадка, яка під час використання приладу не нагрівається, що робить експлуатацію фену більш зручною і безпечною.

*реклама