Для поліпшення якості електропостачання бригади ПАТ «Черкасиобленерго» здійснюють роботи з приєднання електроустановок за заявками споживачів Черкащини. Нині такі роботи енергетики проводять у одному з сіл Черкаського району.

За словами заступника директора з технічних питань відокремленого структурного підрозділу «Черкаські енергетичні мережі» Юрія Сафонова, спеціалісти Білозірської енергодільниці виконують надання послуги зі стандартного приєднання в селі Вергуни Черкаського району.

blank Зокрема здійснюють роботи із заміни дефектних опор та додаткового монтажу ізольованої повітряної лінії.

blankМайстер Білозірської енергодільниці ВСП «Черкаські енергетичні мережі» Олександр Ковтун додає, що спеціалісти вже замінили 18 опор та продовжують заплановані роботи.

blank– Задіяно дві автовишки та трактор для демонтажу опор. Зараз енергетики демонтують кабель зі старих опор та будуть монтувати самоутримний ізольований провід на нові опори. Після завершення робіт якість подання напруги значно поліпшиться,- розповів Олександр Ковтун.

blank

blank Заступник директора з технічних питань ВСП «Черкаські енергетичні мережі» Юрій Сафонов зауважує, що бригади постійно виконують роботи з приєднання згідно графіків, оскільки це забезпечує якісний розподіл електроенергії.

Тож нині подача електроенергії поліпшиться для жителів села Вергуни та Черкаського району.